VDB Occasions: Betrouwbaar, Flexibel en Lokaal

Welkom bij VDB Occasions, waar auto’s niet alleen voertuigen zijn, maar een passie die we delen met onze klanten. Als broers, Christiaan en Jurrian van den Bos, zijn wij de drijvende krachten achter VDB Occasions. Ons verhaal begon in 2019 met de overname van de showroom van Garage de Lange, waarmee VDB Occasions tot leven kwam. Sindsdien koesteren we dagelijks de voldoening van tevreden klanten die met een frisse en eerlijke occasion de weg op gaan. 

Financiering voor jouw droomauto

Samenwerking met DTC financieringen

Bij VDB Occasions begrijpen we dat niet iedereen op elk moment over de financiële middelen beschikt om direct een nieuwe auto aan te schaffen. Daarom bieden wij flexibel betaalgemak in samenwerking met DTC Financieringen, oftewel Dealer Totaal Concept. Of je nu een nieuwe auto wilt of op zoek bent naar een andere, DTC Financieringen biedt diverse vormen van financiële lease voor alle merken personenwagens.

Veilig en verantwoord financieren

Voordat je besluit gebruik te maken van onze financieringsdiensten, raden we aan om de mogelijkheden bij verschillende kredietverstrekkers en je eigen bank te onderzoeken. Hoewel wij goede ervaringen hebben met DTC Financieringen, laten we de uiteindelijke beslissing aan jou over. Als je ervoor kiest om bij VDB Occasions een auto te kopen, kunnen wij direct contact opnemen met DTC Financieringen om de beste financieringsmogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie te verkennen.

VDB Occasions: betrouwbaarheid en flexibiliteit

Frisse en eerlijke auto’s

Ons aanbod bestaat uit frisse en eerlijke auto’s die met zorg zijn geselecteerd. Bij VDB Occasions geloven we dat iedereen moet kunnen rijden, en daarom streven we ernaar om betrouwbare auto’s aan te bieden die voldoen aan onze no-nonsense mentaliteit. Deze filosofie heeft geleid tot een steeds groeiende klantenkring, verspreid over veel plekken in Nederland waar je een VDB occasion kunt tegenkomen.

Service en persoonlijk contact

Bij VDB Occasions gaan betrouwbaarheid en flexibiliteit hand in hand. We willen jou graag ontzorgen, en daarom staat service en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Als je op zoek bent naar een specifieke auto die niet tussen ons aanbod staat, laat het ons weten, en wij helpen je in de zoektocht naar de auto die perfect bij jouw wensen past.

Lokaal verankerd, ontzorgend en persoonlijk

Een betrouwbare auto om de hoek

In Poortugaal, waar onze showroom is gevestigd aan de Ambachtsstraat 7A, kun je een lokale, betrouwbare auto kopen. Klanten uit de regio weten ons te vinden en waarderen ons diverse aanbod. In onze showroom staan frisse, diverse auto’s te wachten op een nieuwe eigenaar. Wij zijn geen standaard autoverkopers; we staan altijd klaar voor elke klant en proberen het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Levering en garantie

Naast de verkoop van beschikbare auto’s in de showroom kunnen wij jou helpen met het leveren van een auto die je elders in het land hebt gezien, maar dan vanuit onze showroom. Dit bespaart je een lange rit, en voor de garantie kun je uiteraard bij ons terecht. Kortom, wij werken graag lokaal, ontzorgend en persoonlijk.

Kom gezellig langs en ontdek onze passie

Showroom in Poortugaal

Wil je de auto’s van VDB Occasions van dichtbij bekijken en ervaren? Kom dan gezellig langs in onze showroom aan de Ambachtsstraat 7A in Poortugaal. Wij nodigen je uit voor een kop koffie en een persoonlijke kennismaking met ons team.

Contactgegevens

Voor vragen of het plannen van een bezoek kun je altijd contact met ons opnemen:

  • Telefoon: 010-5013971
  • E-mail: info@vdboccasions.nl
  • Mobiel: 06-36268010

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00
  • Zaterdag: 09:00 – 15:00

Over VDB Occasions: Betrouwbaar, Flexibel en Lokaal

Onze geschiedenis

Wij, Christiaan en Jurrian van den Bos, begonnen ons avontuur in 2019 met de overname van de showroom van Garage de Lange. Hieruit ontstond VDB Occasions, waar we elke dag genieten van tevreden klanten en een gevarieerd aanbod van jonge occasions.

Neem vrijblijvend contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of door een bericht te sturen via onze website. Een van onze medewerkers staat klaar om je te helpen.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort persoonlijk te verwelkomen in onze showroom in Poortugaal. Tot snel!