Tweedehands auto kopen bij VDB Occasions

Welkom bij VDB Occasions, waar passie voor auto’s samensmelt met betrouwbaarheid en kwaliteit. Als trotse broers, Christiaan en Jurrian van den Bos, zijn wij sinds 2019 toegewijd aan het vervullen van auto-dromen door hoogwaardige tweedehands auto’s aan te bieden. We nemen je mee op een reis door de wereld van tweedehands auto’s bij VDB Occasions, waarbij we de focus leggen op kwaliteit, diversiteit en persoonlijke service.  

Broers met een missie

Onze reis begon met de overname van de showroom van Garage de Lange in 2019. Hieruit ontstond VDB Occasions, een plek waar wij, als Christiaan en Jurrian van den Bos, onze passie voor auto’s konden delen en klanten konden voorzien van betrouwbare tweedehands auto’s. Sindsdien hebben wij ons gecommitteerd aan het bieden van een unieke en bevredigende ervaring aan al onze klanten.

Kwaliteit als hoogste prioriteit

Zorgvuldig geselecteerde auto’s

Bij VDB Occasions staat kwaliteit bovenaan onze lijst van prioriteiten. Onze tweedehands auto’s worden zorgvuldig geselecteerd op basis van strenge normen en criteria. Dit garandeert niet alleen de technische betrouwbaarheid van elk voertuig maar ook een uitstekende staat van het interieur en exterieur.

Grondige inspecties en onderhoud

Elke tweedehands auto ondergaat grondige inspecties en onderhoudsbeurten voordat deze de showroom verlaat. Onze toegewijde vakmensen zorgen ervoor dat elk voertuig voldoet aan de hoogste normen van prestaties en veiligheid. Zo kun je met een gerust hart de weg op.

Diversiteit in ons aanbod

Voor iedere behoefte een auto

Bij VDB Occasions begrijpen we dat elke klant uniek is, met verschillende behoeften en voorkeuren. Daarom hebben we een gevarieerd aanbod van tweedehands auto’s in onze showroom. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezins-SUV, of een sportieve coupé, je vindt het bij ons.

Betaalbare opties voor elk budget

Ons diverse aanbod betekent ook dat er opties zijn voor elk budget. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare instapauto of een luxe occasion, bij VDB Occasions vinden we de auto die past bij jouw financiële mogelijkheden en wensen.

Klantgerichte service

Persoonlijk advies

Bij VDB Occasions gaan we verder dan alleen de verkoop van een tweedehands auto. Wij bieden persoonlijk advies op maat, waarbij we luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften. Ons doel is om de perfecte tweedehands auto te vinden die aansluit op jouw levensstijl en rijgewoonten.

Ontzorging in het koopproces

Het kopen van een tweedehands auto kan soms overweldigend zijn, maar bij VDB Occasions streven we naar ontzorging. Wij begeleiden je door het volledige koopproces, inclusief de benodigde documentatie en eventuele aanvullende wensen. Zo kun jij je concentreren op het plezier van het vinden van jouw ideale auto.

Transparantie en betrouwbaarheid

Eerlijke communicatie

Bij VDB Occasions geloven we in eerlijke communicatie. We verstrekken gedetailleerde informatie over elke tweedehands auto, inclusief het verleden van het voertuig en eventuele onderhoudsgeschiedenis. Zo kun je weloverwogen beslissingen nemen en met vertrouwen je nieuwe tweedehands auto kiezen.

Garantie voor gemoedsrust

Om onze betrouwbaarheid te onderstrepen, bieden we garantie op onze tweedehands auto’s. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan staan wij garant voor de oplossing. Jouw gemoedsrust is voor ons van het grootste belang.

Bezoek onze showroom en ervaar kwaliteit

Testritten en bezichtigingen

Wil je zelf de kwaliteit van onze tweedehands auto’s ervaren? Onze showroom aan de Ambachtsstraat in Poortugaal staat open voor testritten en bezichtigingen. Neem plaats achter het stuur, voel de kwaliteit van het rijden en ontdek waarom VDB Occasions jouw ideale bestemming is voor een tweedehands auto.

Persoonlijke ontmoeting

Wij nodigen je uit voor een persoonlijke ontmoeting in onze showroom. Ervaar de passie voor auto’s die we koesteren bij VDB Occasions en laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands auto die past bij jouw levensstijl en behoeften. Tot snel bij VDB Occasions!