Occasions Rhoon

Op zoek naar een mooie tweedehands auto, ook occasion genoemd, in omgeving Rhoon? Dan bent u bij VDB Occasions aan het juiste adres. Wij verkopen occasions in verschillende typen en prijsklassen. Onze richtprijzen zijn van €2.500 tot €20.000 euro, maar doen ook voor andere budgetten ons uiterste best. Hebben wij geen auto in de juiste prijsklasse staan? Dan gaan we graag voor u op zoek. We plannen samen met u een (telefonisch) gesprek om al uw wensen, eisen en budget door te nemen. Daarna gaan wij op zoek naar uw droomauto!

Een nette auto van VDB Occasions

Wij bieden een ruim assortiment verschillende soorten auto’s aan. Ons aanbod is altijd wisselend en variërend in prijsklasse. Wij nodigen u uit om langs te komen in onze showroom in Poortugaal of een kijkje te nemen bij ons online aanbod.

De richtprijzen van onze occasions liggen tussen €2.000,- en €20.000,-. Heeft u echter een groter of kleiner budget, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Mochten wij de juiste auto niet in ons assortiment hebben, dan gaan wij graag voor u op zoek. Kom eens langs in onze showroom om uw wensen, eisen en budget te bespreken!

Service en advies

Bent u woonachtig in Poortugaal, Rhoon of omgeving? En bent u op zoek naar een nieuwe occasion? Kom eens langs in onze showroom! Naast mooie occasions bieden wij kwaliteit service en betrouwbaar (taxatie)advies.

Over VDB Occasions

De kracht van VDB Occasions is ons jonge en sterke team. Hierdoor zijn wij in staat snel te kunnen schakelen en staan dan ook altijd voor uw klaar staan. Door onze ervaring kunnen wij een passend advies geven over uw aankoop voor uw auto. Verder bieden wij een snelle en betrouwbare service. Kom vrijblijvend langs voor een kijkje bij het aanbod om te zien wat we op dit moment in onze showroom hebben staan.