Jouw ideale auto vinden bij VDB Occasions

Welkom bij VDB Occasions, waar jouw auto dromen werkelijkheid worden. Als Christiaan en Jurrian van den Bos, twee broers met een grenzeloze passie voor auto’s, willen we jou meenemen op een reis door de wereld van het auto kopen bij VDB Occasions. Bij ons gaat het niet alleen om de verkoop van auto’s, maar om het creëren van een ervaring waarbij betrouwbaarheid, flexibiliteit en persoonlijk contact centraal staan.

Een breed scala aan occasions

Frisse en eerlijke selectie

Bij VDB Occasions geloven we in autoplezier voor iedereen. Ons aanbod bestaat uit een frisse en eerlijke selectie auto’s die met zorg zijn geselecteerd. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen, of een sportieve bolide, bij VDB Occasions vind je diverse opties die voldoen aan jouw wensen en behoeften.

No-nonsense mentaliteit

Onze no-nonsense mentaliteit vertaalt zich naar het gevoel dat je krijgt wanneer je bij ons een auto koopt: vertrouwd en goed. De groeiende klantenkring, verspreid over veel plekken in Nederland, getuigt van dit gevoel. Bij VDB Occasions koop je niet alleen een auto; je investeert in een rijervaring die voldoet aan jouw verwachtingen.

Betrouwbaarheid en flexibiliteit in financiering

In samenwerking met DTC financieringen

Wij begrijpen dat financiële middelen niet altijd direct voorhanden zijn. Daarom bieden we flexibele betaal gemakken in samenwerking met DTC Financieringen (Dealer Totaal Concept). Of je nu een nieuwe of gebruikte auto wilt, DTC Financieringen biedt diverse financieringsmogelijkheden voor alle merken personenwagens.

Veilig en verantwoord financieren

Voor een veilige en verantwoorde financiering raden we aan om vooraf bij verschillende kredietverstrekkers en je eigen bank de mogelijkheden te onderzoeken. Hoewel wij goede ervaringen hebben met DTC Financieringen, laten we de keuze uiteraard aan jou. Besluit je een auto bij ons te kopen, dan nemen wij direct contact op met DTC Financieringen om de beste financiering voor jouw persoonlijke situatie te regelen.

Lokaal, ontzorgend en persoonlijk

Een vertrouwde plek in Poortugaal

Lokaal een betrouwbare auto kopen? Dat kan bij VDB Occasions in Poortugaal. Onze showroom aan de Ambachtsstraat 7A herbergt een diverse collectie frisse auto’s. Wij zijn geen standaard autoverkopers; wij staan altijd klaar voor elke klant en proberen het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Levering en garantie

Naast de verkoop van beschikbare auto’s in de showroom, kunnen wij jou helpen met het leveren van een auto die je elders in het land hebt gezien, maar dan vanuit onze showroom. Dit bespaart je een lange rit, en voor de garantie kun je uiteraard bij ons terecht. Wij streven ernaar om lokaal, ontzorgend en persoonlijk te werken.

Jouw auto, jouw wensen

Service en persoonlijk contact

Bij VDB Occasions staat service hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat het vinden van de ideale auto gepaard gaat met persoonlijk contact en deskundig advies. Ons team staat klaar om jou te begeleiden bij het maken van de juiste keuze die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Specifieke wensen? Laat het ons weten!

Ben je op zoek naar een specifieke auto die niet tussen ons huidige aanbod staat? Laat het ons weten! Wij helpen je graag in de zoektocht naar de auto die perfect past bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Bezoek onze showroom en ervaar het zelf

Een uitnodiging voor jou

Kom gezellig langs in onze showroom aan de Ambachtsstraat 7A in Poortugaal. Neem plaats achter het stuur, maak een proefrit en ervaar zelf de kwaliteit van onze auto’s. Geniet van een kop koffie terwijl wij jouw autowensen bespreken.

Contactgegevens

  • Telefoon: 010-5013971
  • E-mail: info@vdboccasions.nl
  • Mobiel: 06-36268010

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00
  • Zaterdag: 09:00 – 15:00

Over VDB Occasions

Onze geschiedenis

Onze reis begon in 2019 met de overname van de showroom van Garage de Lange. Sindsdien genieten we dagelijks van tevreden klanten die met een glimlach de deur uitgaan. Onze showroom in Poortugaal is de thuisbasis van een gevarieerd aanbod jonge occasions, klaar om een nieuwe eigenaar te verwelkomen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over ons aanbod of heb je specifieke vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, e-mail of bericht ons op onze website. We kijken ernaar uit om jou binnenkort persoonlijk te verwelkomen in onze showroom. Tot snel!