Bovag garage

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service onder één dak

Als het aankomt op het onderhoud van je auto, zijn kwaliteit en betrouwbaarheid van groot belang. Bij VDB Occasions zijn we er trots op dat we een Bovag-garage zijn, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van service en dienstverlening. In deze tekst nemen we je mee naar de wereld van Bovag-garages en laten we zien waarom het kiezen voor een Bovag-garage zoals die van ons een verstandige beslissing is voor jouw auto.

Wat betekent het om een bovag-garage te zijn?

Bovag, wat staat voor Bond Van Automobiel Handelaren en Garagehouders, is een brancheorganisatie in Nederland die hoge eisen stelt aan haar leden. Een Bovag-lidmaatschap is een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service. Als Bovag-garage moeten wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, bedrijfsvoering en klanttevredenheid.

Vakmanschap en deskundigheid

Een van de kenmerken van een Bovag-garage is het vakmanschap en de deskundigheid van het personeel. Bij VDB Occasions investeren we continu in de opleiding en training van onze monteurs, zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën en onderhoudsprocedures. Of het nu gaat om een reguliere onderhoudsbeurt, reparatie of het oplossen van complexe technische problemen, ons team staat klaar met de nodige kennis en expertise.

Hoge kwaliteitsstandaarden

Een Bovag-garage staat synoniem voor hoge kwaliteitsstandaarden. Dit geldt niet alleen voor de technische aspecten van het onderhoud, maar ook voor de gebruikte materialen en onderdelen. Bij VDB Occasions maken we gebruik van originele of gelijkwaardige kwaliteitsonderdelen, wat de betrouwbaarheid en levensduur van je auto ten goede komt. Bovendien worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Transparantie en duidelijkheid

Een ander voordeel van kiezen voor een Bovag-garage is de transparantie en duidelijkheid in de dienstverlening. Als Bovag-lid zijn wij verplicht om duidelijke afspraken te maken over de uit te voeren werkzaamheden, de kosten en de te gebruiken onderdelen. Dit betekent dat je voorafgaand aan het onderhoud of de reparatie een heldere offerte ontvangt en dat er geen onaangename verrassingen zijn bij het afrekenen.

Uitstekende service en klanttevredenheid

Bij VDB Occasions staan uitstekende service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Als Bovag-garage willen wij niet alleen voldoen aan, maar overtreffen wij graag de verwachtingen van onze klanten. Dit vertaalt zich in een vriendelijke en klantgerichte benadering, waarbij wij altijd streven naar het bieden van de beste service en oplossingen voor onze klanten.

Garantie op uitgevoerde werkzaamheden

Een belangrijk aspect van de service bij een bovag-garage is de garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Als je jouw auto laat onderhouden of repareren bij VDB Occasions, ben je verzekerd van garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Dit biedt extra zekerheid en gemoedsrust, wetende dat eventuele problemen die zich voordoen binnen de gestelde garantieperiode, kosteloos worden opgelost.

VDB Occasions: Jouw bovag-garage 

Als Bovag-garage zijn wij er trots op dat we deel uitmaken van een netwerk van betrouwbare en kwalitatieve autobedrijven in Nederland. Onze vestiging in Poortugaal, nabij Rotterdam, is jouw lokale Bovag-garage waar je terecht kunt voor al het onderhoud en de reparaties aan jouw auto.

Contact en afspraak

Heb je vragen over onze Bovag-garage of wil je een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Neem dan contact met ons op via:

 

  • Telefoon: 010-5013971
  • E-mail: info@vdboccasions.nl
  • Mobiel: 06-36268010


Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van de beste service die een Bovag-garage te bieden heeft. Tot snel bij VDB Occasions!