Autowereld Occasions bij VDB Occasions

De wereld van kwaliteit
Welkom in de autowereld van VDB Occasions, waar passie, kwaliteit en betrouwbaarheid samenkomen. Als trotse broers, Christiaan en Jurrian van den Bos, hebben wij in 2019 Garage de Lange overgenomen en VDB Occasions in het leven geroepen. 

Een passievolle start

Onze reis in de autowereld begon met een gedeelde passie voor auto’s. Als broers delen we niet alleen het bloed, maar ook een liefde voor voertuigen. Deze passie was het fundament toen we in 2019 de showroom van Garage de Lange overnamen en VDB Occasions tot leven brachten. Sindsdien is elke dag een viering van auto’s, van de klassiekers tot de nieuwste modellen.

Christiaan en Jurrian van den Bos: De drijvende kracht

Wij, Christiaan en Jurrian van den Bos, vormen het kloppende hart van VDB Occasions. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het runnen van een showroom. Als autoliefhebbers staan we zij aan zij met onze klanten, delen we hun opwinding bij het vinden van de perfecte occasion en streven we ernaar om elke auto-ervaring bij VDB Occasions onvergetelijk te maken.

VDB Occasions: Kwaliteit en betrouwbaarheid eerst

Bij VDB Occasions staat kwaliteit bovenaan onze prioriteitenlijst. Ons aanbod van auto occasions is niet alleen breed, maar elk voertuig wordt ook zorgvuldig geselecteerd om aan onze strenge normen te voldoen. Kwaliteit betekent voor ons niet alleen het leveren van voertuigen in optimale staat, maar ook het bieden van betrouwbaarheid waarop onze klanten kunnen vertrouwen.

Ontdek de autowereld bij VDB Occasions

Een uitgebreid aanbod

Onze showroom aan de Ambachtsstraat in Poortugaal herbergt een uitgebreid aanbod van auto occasions. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezins-SUV, een krachtige sportwagen of een milieuvriendelijke hybride, je vindt het bij VDB Occasions. Ons diverse assortiment weerspiegelt de uiteenlopende behoeften van onze gewaardeerde klanten.

No-nonsense mentaliteit

Bij VDB Occasions hanteren we een no-nonsense mentaliteit. Wij geloven in eerlijke communicatie, transparantie en het creëren van een omgeving waarin onze klanten zich op hun gemak voelen. Ons doel is niet alleen om auto’s te verkopen, maar ook om een vertrouwd gevoel te bieden, waardoor elke klant met een glimlach de weg op gaat.

Autowereld occasions: Kwaliteit in elk detail

Grondige inspecties en onderhoud

Onze auto occasions ondergaan grondige inspecties en onderhoudsbeurten voordat ze de showroom verlaten. Wij begrijpen het belang van betrouwbaarheid, en daarom nemen we geen genoegen met minder dan perfectie. Elke auto wordt verzorgd met vakmanschap en aandacht voor detail, zodat jij met vol vertrouwen de weg op kunt gaan.

Garantie voor gemoedsrust

Bij VDB Occasions bieden we garantie op onze auto occasions. Deze garantie is niet alleen een geruststelling, maar ook een uiting van ons vertrouwen in de kwaliteit van onze voertuigen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan staan wij klaar om het recht te zetten. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit.

Ontzorging en persoonlijke service

Bij het kopen van een auto bij VDB Occasions kun je rekenen op ontzorging en persoonlijke service. Wij begrijpen dat het kiezen van een auto een belangrijke beslissing is, en daarom staan we klaar om je te begeleiden. Heb je specifieke wensen of zoek je naar iets unieks? Ons team neemt de tijd om jouw behoeften te begrijpen en de perfecte match te vinden.

Bezoek onze showroom en ervaar de autowereld van VDB Occasions

Een warm welkom

Wij nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken en de autowereld van VDB Occasions te ervaren. Bij ons wacht niet alleen een uitgebreid assortiment auto occasions op je, maar ook een warm welkom van ons gepassioneerde team. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen, jouw vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte auto te vinden.

Jouw auto dromen waarmaken

Bij VDB Occasions gaan we verder dan het verkopen van auto’s; we willen jouw auto dromen waarmaken. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto, een sportieve tweezitter of iets daartussenin, wij hebben de juiste occasion voor jou. Jouw autowereld begint hier, bij VDB Occasions. Tot snel!