Autohandel in Poortugaal: VDB Occasions

Christiaan en Jurrian van den Bos, gepassioneerde broers met een liefde voor auto’s, hebben in 2019 de showroom van Garage de Lange overgenomen. Dit markeerde het begin van VDB Occasions, gevestigd aan de Ambachtsstraat 7 A in Poortugaal. Sindsdien streven zij ernaar dagelijks hun klanten tevreden te stellen met een gevarieerd aanbod van jonge occasions.

Passie voor autohandel

De gebroeders Van den Bos delen niet alleen een bloedband maar ook een gedeelde passie voor auto’s. Met deze passie in hun hart begonnen ze aan hun reis in de autohandel in 2019. Het overnemen van Garage de Lange resulteerde in de geboorte van VDB Occasions. Sinds die tijd hebben ze genoten van het vervullen van de dromen van hun klanten door hen te voorzien van betrouwbare en kwalitatieve auto’s.

De showroom in Poortugaal

VDB Occasions is gevestigd aan de Ambachtsstraat in Poortugaal, waar de showroom een divers aanbod van jonge occasions herbergt. De broers zijn ervan overtuigd dat iedereen moet kunnen rijden, en dit komt tot uiting in hun zorgvuldig geselecteerde assortiment. Hun no-nonsense mentaliteit zorgt ervoor dat klanten hier met een goed en vertrouwd gevoel een auto kunnen kopen.

Betrouwbaarheid en flexibiliteit in autohandel

VDB Occasions combineert betrouwbaarheid met flexibiliteit. De no-nonsense aanpak vertaalt zich niet alleen naar eerlijke auto’s, maar ook naar service en persoonlijk contact. Het groeiende klantenbestand getuigt van het vertrouwen dat klanten hebben in VDB Occasions. Het resultaat? VDB Occasions zijn nu te vinden op vele plekken in Nederland.

Lokale verankering

De kracht van VDB Occasions ligt niet alleen in hun betrouwbare auto’s en flexibele service, maar ook in hun lokale verankering. De showroom in Poortugaal trekt klanten uit de regio aan. Hier vinden zij geen standaard autoverkopers, maar broers die altijd klaarstaan voor iedere klant. Het team van VDB Occasions probeert het de klant makkelijk te maken en denkt actief mee.

Persoonlijk en ontzorgend

In de wereld van autohandel staat VDB Occasions bekend om zijn persoonlijke aanpak en ontzorgende dienstverlening. Niet alleen kun je hier ter plekke een betrouwbare auto kopen, maar de broers helpen je ook graag bij het vinden van de auto die precies bij jouw wensen past. Heb je een specifieke auto elders gezien? Laat het hen weten, en zij helpen je in de zoektocht.

Naast de verkoop van de beschikbare auto’s in de showroom biedt VDB Occasions ook de mogelijkheid om een auto te leveren die elders in het land is gezien. Dit bespaart klanten een lange rit en biedt tegelijkertijd de zekerheid van garantie. Kortom, VDB Occasions werkt lokaal, ontzorgend en persoonlijk.

Contactgegevens en openingstijden

VDB Occasions is gevestigd aan de Ambachtsstraat 7 A, 3176 PR Poortugaal. Je kunt contact met hen opnemen via 010-5013971 of info@vdboccasions.nl. Ook zijn ze bereikbaar via 06-36268010. 

De openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag: 09:00 – 18:00
  • Dinsdag: 09:00 – 18:00
  • Woensdag: 09:00 – 18:00
  • Donderdag: 09:00 – 18:00
  • Vrijdag: 09:00 – 18:00
  • Zaterdag: 09:00 – 15:00

 

Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbare occasion en waardeer je een persoonlijke en ontzorgende aanpak? Breng dan binnenkort een bezoek aan de showroom van VDB Occasions in Poortugaal. De gebroeders Van den Bos staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen de perfecte auto te vinden. Tot snel!