Autobedrijf Rhoon

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in omgeving Rhoon? Dan ben je bij VDB Occasions aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van auto’s variërend in verschillende prijsklassen.

Waarom kiezen voor VDB Occasions?

VDB Occasions is een vrij nieuw autobedrijf in Poortugaal, nabij Rhoon. Wij zijn een jong en krachtig bedrijf wat zich met name op in- en verkoop van occasions richt. In 2019 hebben wij het bedrijf overgenomen van meneer De Lange en voeren nu met veel plezier onze werkzaamheden uit.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen wel een auto kan rijden. De richtprijzen van ons aanbod zijn van €2.500 tot €20.000, maar natuurlijk doen wij ook voor andere budgetten ons uiterste best.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom in Poortugaal. Hebben wij niet de juiste auto voor u klaarstaan? Dan gaan we graag voor u op zoek. We plannen samen met u een (telefonisch) gesprek om al uw wensen, eisen en budget door te nemen. Daarna gaan wij op zoek naar uw droomauto!

Laat uw auto gratis taxeren!

Op onze website kunt u snel en eenvoudig een gratis taxatie voor uw auto aanvragen. Wij doen u binnen een dag een eerlijk voorstel. Natuurlijk kunt u uw auto ook inruilen op een van onze occasions. Graag nodigen wij u vrijblijvend uit voor een kop koffie in onze showroom.

Over VDB Occasions

De kracht van VDB Occasions is ons jonge en sterke team. Hierdoor zijn wij in staat snel te kunnen schakelen en staan dan ook altijd voor uw klaar staan. Door onze ervaring kunnen wij een passend advies geven over uw aankoop voor uw auto. Verder bieden wij een snelle en betrouwbare service. Kom vrijblijvend langs voor een kijkje bij het aanbod om te zien wat we op dit moment in onze showroom hebben staan.