Autobedrijf Poortugaal

Bent u op zoek naar een mooie tweedehands auto in de omgeving Poortugaal? Dan bent u bij autobedrijf VDB Occasions aan het juiste adres. Wij zijn een nieuw gezicht in een bestaande showroom en hebben ons gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van uw auto en staan voor u klaar met ons deskundige advies en bemiddeling.

Een auto van VDB Occasions?

Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van auto’s variërend in verschillende prijsklassen.

Ons motto luidt dan ook ‘voor iedereen die wilt rijden’ en zijn ervan overtuigd dat iedereen wel een auto kan rijden. De richtprijzen van ons aanbod lopen uiteen van €2.500 tot €20.000. Heeft u een ander budget? Dan gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto!

U kunt een online een kijkje nemen in ons aanbod, maar u kunt ook altijd langskomen bij ons in de showroom in Poortugaal. Staat uw droomauto er niet tussen? Geen probleem! Wij leveren ook auto’s op aanvraag. Wij nemen, samen met u, al uw wensen, eisen en budget door en gaan daarna ons uiterste best doen om een mooie occasion af te leveren.

Uw auto inruilen?

Bent u van plan uw auto te verkopen? Vraag snel en eenvoudig een gratis taxatie voor uw auto aan! Vul simpelweg het formulier op onze website in en u wordt binnen een dag gebeld met een eerlijk voorstel. Uw taxatie is altijd vrijblijvend. Ook is het mogelijk om uw auto in te ruilen op een van onze occasions. Graag nodigen wij u uit voor een kop koffie in onze showroom.

Over VDB Occasions

De kracht van VDB Occasions is ons jonge en sterke team. Hierdoor zijn wij in staat snel te kunnen schakelen en staan dan ook altijd voor uw klaar staan. Door onze ervaring kunnen wij een passend advies geven over uw aankoop voor uw auto. Verder bieden wij een snelle en betrouwbare service. Kom vrijblijvend langs voor een kijkje bij het aanbod om te zien wat we op dit moment in onze showroom hebben staan.