Auto occasions bij VDB Occasions

Een wereld van kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij VDB Occasions begrijpen we dat de zoektocht naar een auto-occasion een spannende reis is. Onze passie voor auto’s gaat hand in hand met ons streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Het begin van een reis

Onze reis in de wereld van autohandel begon in 2019, toen de broers Christiaan en Jurrian van den Bos de showroom van Garage de Lange overnamen. Dit markeerde de geboorte van VDB Occasions, een plek waar passie en expertise samenkomen. Sinds die tijd hebben we ons toegewijd aan het vervullen van de auto-dromen van onze klanten.

Kwaliteit geselecteerd

Bij VDB Occasions staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ons aanbod van auto occasions bestaat uit zorgvuldig geselecteerde voertuigen die voldoen aan strenge normen. Of het nu gaat om een compacte stadsauto, een ruime gezins-SUV, of een krachtige sportwagen, elk model in onze showroom is doordrenkt met de belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een divers assortiment

Onze showroom aan de Ambachtsstraat in Poortugaal herbergt een gevarieerd assortiment auto occasions. We begrijpen dat de behoeften van elke klant verschillen, en daarom streven we ernaar om een divers aanbod te bieden. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte hybride, een robuuste terreinwagen of een elegante sedan, je vindt het bij VDB Occasions.

No-nonsense mentaliteit

Bij VDB Occasions hanteren we een no-nonsense mentaliteit. Dit betekent eerlijke communicatie, transparantie, en een focus op het vervullen van jouw wensen. Ons doel is niet alleen om auto’s te verkopen, maar om ervoor te zorgen dat elke klant met een goed en vertrouwd gevoel de weg op gaat.

Lokale verankering en persoonlijke service

Wij zijn trots op onze lokale verankering in Poortugaal en de omliggende regio. Onze klanten zijn niet slechts nummers; het zijn buren, vrienden, en mede-autoliefhebbers. In onze showroom heerst een persoonlijke sfeer, waar we niet alleen luisteren naar je behoeften, maar ook actief met je meedenken.

Een betrouwbare partner in auto occasions

Bij het kopen van een auto-occasion is betrouwbaarheid cruciaal. Bij VDB Occasions ben je verzekerd van een betrouwbare partner in jouw auto-avontuur. Onze occasions worden grondig geïnspecteerd en onderhouden, zodat je met volle vertrouwen de weg op kunt. Bovendien bieden wij garantie om jouw gemoedsrust te waarborgen.

Service en ontzorging

Bij VDB Occasions willen we meer bieden dan alleen een auto. Onze service gaat verder dan de verkoop; we streven naar ontzorging. Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar een bepaald model dat niet in onze showroom staat? Laat het ons weten, en wij nemen de leiding in de zoektocht naar jouw droomauto.

Ontdek VDB Occasions

Ben je op zoek naar een betrouwbare auto occasion? Overweeg dan een bezoek aan onze showroom. Stap binnen bij VDB Occasions en laat je inspireren door het gevarieerde aanbod, de kwaliteit van onze auto’s, en de gepassioneerde benadering van ons team.

Jouw auto-dromen beginnen hier

Bij VDB Occasions willen we niet alleen auto’s verkopen; we willen auto-dromen waarmaken. Of je nu een doorgewinterde autoliefhebber bent of op zoek bent naar je eerste auto, wij heten je van harte welkom in onze showroom. Jouw auto-avontuur begint hier, bij VDB Occasions. Tot snel!