Auto kopen Rhoon

U bent op zoek om een mooie tweedehands auto te kopen in omgeving Rhoon? Dan bent u bij VDB Occasions aan het juiste adres. Wij bieden een wisselend aanbod in verschillende prijsklassen. Staat uw auto er niet tussen? Dan doen wij er alles aan om u te helpen aan uw droomauto! Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom in Rhoon.

Auto kopen bij VDB Occasions

Onze showroom is gevestigd in Rhoon. Dit ligt centraal gelegen nabij Rotterdam. Ons motto: aan iedereen de juiste en passende auto leveren. Hier is ons hele aanbod op gericht. Wij bieden verschillende merken in verschillende prijscategorieen aan. Onze richtprijzen zijn van €2.500 tot €20.000 euro, maar doen ook voor andere budgetten ons uiterste best. Wij richten ons voornamelijk op het in- en verkopen van gebruikte auto’s, ook wel occasions genoemd. Wij bieden occasions aan in A, B en C-segmenten.

Auto showroom Rhoon

Heeft u wat minder te besteden, maar wilt u toch graag in een mooie auto rijden? Dan helpen wij u graag verder. Hebben wij geen auto in de juiste prijsklasse staan? Dan gaan we graag voor u op zoek. We plannen samen met u een (telefonisch) gesprek om al uw wensen, eisen en budget door te nemen. Daarna gaan wij op zoek naar uw droomauto!

Ook voor auto’s in duurdere prijsklassen kunt u bij VDB Occasions terecht. Wij hebben een breed assortiment in mooie occasions. Staat uw auto er niet tussen? Ook dan gaan wij aan de hand van uw wensen, eisen en budget voor u op zoek naar een prachtige occasion.

Heeft u tussen ons aanbod geen geschikte auto kunnen vinden? Dan nodigen wij u graag uit voor een kop koffie bij ons in de showroom. Samen gaan we op zoek naar de auto die u zoekt!

Heeft u ergens anders een mooie auto gezien? Laat het ons weten, wij helpen u graag. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk. Wij brengen altijd een eerlijk bod uit op uw auto.

Over VDB Occasions

De kracht van VDB Occasions is ons jonge en sterke team. Hierdoor zijn wij in staat snel te kunnen schakelen en staan dan ook altijd voor uw klaar staan. Door onze ervaring kunnen wij een passend advies geven over uw aankoop voor uw auto. Verder bieden wij een snelle en betrouwbare service. Kom vrijblijvend langs voor een kijkje bij het aanbod om te zien wat we op dit moment in onze showroom hebben staan.